Om oss  

 

Vi är ett sammansvetsat team med många års erfarenhet av svets, smides och montagearbeten. Företaget startades redan 1991 av Per-Olov Johansson, då som enskild firma och som ensam anställd. Redan 1993 anställdes den första medarbetaren. Idag är företaget ett aktiebolag och har ett helt team anställda på Stål och Maskin teknik AB.

  

Kundservice

Kundservice och kvalitet är de främsta ledorden för oss på Stål & Maskin Teknik. Vi arbetare med stor noggrannhet och gör alltid vårt yttersta för att våra kunder ska bli nöjda. Vi har idag utfört jobb, runt om i hela Sverige åt kunder som bland annat Volvo Construction Equipment, Doccab och Ahsell.


 

Utveckling

Stål & Maskin Teknik, strävar ständigt efter att utvecklas och bli bättre. Vi utgår alltid efter kundens behov och köper ofta in nya fräscha produkter. Under året 2011 investerades det i nya maskiner, som bl.a. en gradsax (klipper 3000x10mm, med en kantpress 200ton 3000mm) samt en ny profilsax. 

 

Arbetsmiljö

Vår arbetsmiljöpolicy är att vi ska eftersträva högsta möjliga trygghet, säkerhet och trivsel i arbetet.  

Vi har därför systematiskt arbetsmiljöarbete, där vi rapporterar brister och risker i arbetsmiljön varje vecka. Så att vi eliminerar skador samt olyckor i arbetet.